- Autor: Trhan
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 100 |
Hořčice plnotučná | 10 |
Mrkev | 30 |
Petržel - kořen | 10 |
Celer - bulva | 25 |
Cibule | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 2 |
Voda | 250 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1142 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.