- Autor: Sipkova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Srnčí kýta | 900 |
| Mrkev | 78 |
| Celer - bulva | 93 |
| Petržel - kořen | 131 |
| Zeleninová směs na svíčkovou | 142 |
| Cibule | 54 |
| Víno červené | 375 |
| Mouka pšeničná hladká | 30 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 7039 kJ
Bílkoviny (g): 210,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1173 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







