- Autor: nesawa
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřové libové průměr | 650 |
| Mouka pšeničná hladká | 20 |
| Cibule | 150 |
| Koření průměr | 6 |
| Rajský protlak | 30 |
| Víno červené | 40 |
| Zelí kysané albert Quality | 700 |
| Oleje (všechny druhy) | 12 |
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 15 |
Energetická hodnota celkem: 8623 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1078 kJ
Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






