- Autor: Martina.I.
- Doba přípravy (min.): 200
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka (syrová) | 1000 |
Cibule | 300 |
Sádlo vepřové škvařené | 60 |
Celer řapíkatý | 100 |
Česnek | 16 |
Ocet Balsamico | 50 |
Houbová směs mražená | 40 |
Voda | 800 |
Celer bulva | 700 |
Energetická hodnota celkem: 8967 kJ
Bílkoviny (g): 218,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2242 kJ
Bílkoviny (g): 54.5, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.