TOPlist


Babiččin kastrůlek

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Knedlíky bramborové400
Ocet50
Cukr hnědý (řepný, třtinový)50
Zelí bílé hlávkové400
Brambory (syrové)100
Kuřecí stehno bez kůže200
Krůta bez kůže průměr 200
Vepřová plec200

Energetická hodnota celkem: 8200 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 236 SAFA (g): 20 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2050 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 5 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dá se udělat ze zbytků čehokoliv v lednici - pečeného, dušeného nebo syrového masa, různých druhů příloh - halušky, bramborové knedlíky, brambory a zelí. Maso - nejlépe 2 až 3 druhy - třeba drůbeží, uzené, vepřové - upečeme nebo dopečeme na cibuli nakrájené na plátky. Maso před tím okmínujeme. Přílohu -knedlíky nebo brambory nakrájíme na kousky - halušky nemusíme. Připravíme si hlávkové nebo kysané zelí - doporučuju zahustit syrovou bramborou. Maso vyndáme z výpeku, do výpeku vložíme přílohu, na ni kousky masa a na maso zelí a ještě krátce zapečeme. Kalorie záleží na použitém mase a příloze.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma