- Autor: Afire
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 15 |
Petržel - kořen | 100 |
Mrkev | 300 |
Celer bulva | 200 |
Cibule | 200 |
Vepřová krkovice (syrová) | 700 |
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 800 |
Energetická hodnota celkem: 18610 kJ
Bílkoviny (g): 256,
Tuky (g): 354,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 113,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 18
Energetická hodnota na 1 porci: 1861 kJ
Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 35.4, Sacharidy (g): 6.1, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.