- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 400 |
Eidam 30% | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Hrachová mouka | 20 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka,pepř, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 2545 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 636 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Dýni nastrouháme na hrubé slze,sýr nastrouháme na jemné slze,přidáme vejce, hrachovou a polohrubou mouku jen v potřebném množství na zahuštění( 2+2 PL).Pečeme na pečicím papíru asi dvacet minut v horkovzdušné troubě. Hotové lehce omastíme máslem a necháme ho ve vypnuté troubě vsáknout .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.