- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Moravské uzené | 658 |
| Salám gothajský | 222 |
| Houska bílá | 129 |
| Česnek | 40 |
| Cibule | 50 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8122 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 24
Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ
Bílkoviny (g): 12.2, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
smichat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






