TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

celerovo mrkový salát se pstruhem

Zpět
  • Autor: javorice
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinkový ocet, sůl, čerstvá bylinka

Energetická hodnota celkem: 6916 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 19 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1383 kJ

Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 6.6 Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

500 g Mrkev, 500 g celer a petržel, nastrouháme a uvaříme ve vodě ochucené bylinkovým octem solí a čerstvou bylinkou tymiánem. Poté scedíme. Ve vývaru uvaříme jednoho pstruha lososovitého. Poté obereme a přidáme k uvařené zelenině dochutíme majonézou smíchanou s jogurtem nebo kysanou smetanou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři