TOPlist


celerovo mrkový salát se pstruhem

  • Uživatelský recept
  • Autor: javorice
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev500
Celer bulva250
Petržel - kořen250
Pstruh (syrový)700
Majonéza Original (Hellmann´s)30
Smetana zakysaná 15%30

Energetická hodnota celkem: 6916 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 19 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1383 kJ

Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 6.6 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

bylinkový ocet, sůl, čerstvá bylinka

Postup přípravy

500 g Mrkev, 500 g celer a petržel, nastrouháme a uvaříme ve vodě ochucené bylinkovým octem solí a čerstvou bylinkou tymiánem. Poté scedíme. Ve vývaru uvaříme jednoho pstruha lososovitého. Poté obereme a přidáme k uvařené zelenině dochutíme majonézou smíchanou s jogurtem nebo kysanou smetanou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma