- Autor: FosaHlad1
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 400 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Citronová šťáva | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2096 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 349 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.