- Autor: knorek
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Česnek | 20 |
| Cibule | 110 |
| Víno portské | 50 |
| Olej olivový | 50 |
| Máslo čerstvé | 70 |
| Mandle | 20 |
| Šunka schwarzwaldská | 80 |
| Játra kuřecí | 700 |
Energetická hodnota celkem: 9581 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 165,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 871 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






