- Autor: chudlina
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Lněné semínko | 80 |
| Psyllium průměr | 20 |
| vejce-kus | 4 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 150 |
| Slunečnicová semínka (nesolená) | 20 |
| Dýňová semínka (nesolená) | 20 |
| Sůl | 5 |
| Sezamová semínka | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3419 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 855 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Lněné semínko a psyllium umeleme najemno. Smícháme s ostatními sypkými ingrediencemi a pak přidáme vejce a jogurt. Vytvoříme buď bochníček chleba, nebo 4 ks bulek. Pečeme 50-55 minut 160st.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






