TOPlist
Sledujte nás:

bratislavská pečeně

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, nové koření, bobkový list, pepř, lžíce octa

Energetická hodnota celkem: 13983 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 246, Sacharidy (g): 145, SAFA (g): 125, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1165 kJ

Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

opéct maso na sádle, přidat nakrájenou mrkev, celer, cibuli, protlak, mrkev zalít vodou uvařit maso, zahustit moukou, rozmixovat zeleninu,HRÁŠEK přidat až nakonec a nechat jen prohřát nemixovat 1 porce 255g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři