- Autor: Hanelka
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Zlatá Haná | 17 |
Celer bulva | 27 |
Hrášek | 130 |
Špek | 23 |
Mrkev | 133 |
Smetana ke šlehání 33% | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 75 |
Sádlo vepřové škvařené | 109 |
Rajský protlak | 70 |
Vepřová kýta | 522 |
Cibule | 169 |
Brambory (syrové) | 115 |
Dochucovadla:
sůl, nové koření, bobkový list, pepř, lžíce octa
Energetická hodnota celkem: 13983 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 246,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 125,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1165 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
opéct maso na sádle, přidat nakrájenou mrkev, celer, cibuli, protlak, mrkev zalít vodou uvařit maso, zahustit moukou, rozmixovat zeleninu,HRÁŠEK přidat až nakonec a nechat jen prohřát nemixovat 1 porce 255g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.