- Autor: Lenda26
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová panenka (syrová) | 225 |
| Celer bulva | 50 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Mrkev | 100 |
| Cibule | 60 |
| Máslo čerstvé nesolené | 40 |
| Jihočeská zakysaná lehká 8% | 180 |
Energetická hodnota celkem: 3619 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1810 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






