TOPlist


Databáze potravin

Vepřová panenka (syrová)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 480 kJ
  • Bílkoviny: 20 g
  • Tuky: 4 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.8 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.12 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u vepřové panenky je obecně poměrně nízký, odstraňte však viditelný tuk z povrchu masa. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).

Náhrada

Vepřovou panenku můžete zařadit do jídelníčku, nahradit ji můžete levnější vepřovou pečení nebo kuřecími či krůtími prsy.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma