- Autor: tylovjan
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka v aspiku | 325 |
Brambory vařené | 1450 |
Vejce celá průměr | 330 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 400 |
Dýně průměr | 450 |
Patizon | 650 |
Mandlový nápoj neslazený (Alpro) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 12616 kJ
Bílkoviny (g): 187,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 308,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1577 kJ
Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 14.9, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.