- Autor: JANKOT
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 560 |
Cibule | 80 |
Olej řepkový | 20 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 375 |
Energetická hodnota celkem: 10368 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 314,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2074 kJ
Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 62.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.