TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohová buchta

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 15.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11447 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 101, Sacharidy (g): 353, SAFA (g): 48, Cukry (g): 219, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 14.6, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme změklé máslo nebo Heru, krupičku, prášek do pečiva, pokrájené sušené švestky a nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme ve vyhřáte troubě na 180 st cca 50 minut, dokud není povrch dozlatova. Hmotnost celé buchty: 1180 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři