- Autor: jituleval
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 0.2 |
Česnek | 7 |
Cibule | 35 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 110 |
Dochucovadla:
provensálké koření, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1033 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Libové hovězí maso pomeleme, smícháme se syrovým vajíčkem, nasekanou cibulí, drceným česnekem, provensálským kořením, pepřem a špetkou soli.Přidáme trochu čisté vody, kterou zapracujeme do masa. Necháme 2 hodiny odležet v chladničce a pak opékáme na kontaktním grilu bez tuku.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.