- Autor: anastazie.vit
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Klobása šunková | 181 |
| Brambory (syrové) | 263 |
| Vývar masový | 222 |
| Hrachová mouka | 30 |
| Sádlo vepřové škvařené | 8 |
| Kapusta hlávková | 500 |
Energetická hodnota celkem: 4040 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2020 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 15.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






