TOPlist
Sledujte nás:

Dančí kýta na zelenině

Zpět
  • Autor: Kamcak3
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 3648 kJ

Bílkoviny (g): 167, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 21

Energetická hodnota na 1 porci: 1216 kJ

Bílkoviny (g): 55.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 7

Postup přípravy

Z dančí kýty uděláme plátky, naložíme do olivového oleje a přidáme bylinky (dle chuti - petržel, tymián, celer). Nakrájíme cibuli, čestnek, petržel kořen a mrkev. Orestujeme (začnem cibulí), po té přidáme plátky kýty. Restujeme, když maso opečené podlejeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu se zeleninou vzniklou dušením rozmixujeme, můžeme přidat lžicku hořčice. Podáváme s - brambor, kaše, dýňové pýré.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři