- Autor: Kamcak3
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 600 |
Houby sušené průměr | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 30 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 5490 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1098 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Hovězí maso na plátky. Orestujeme na cibuli a přidáme sušené houby, které před tím spaříme. Po orestování přidáme vodu a dusíme do měkka. Po té vyjmeme plátky a rozmixujeme, zahustíme bramborovým škrobem. Povaříme. Podáváme s rýží
Komentáře je možné psát až po přihlášení.