TOPlist
Sledujte nás:

Pstruh vánoční pečený

Zpět

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová šťáva40
Jihočeské máslo 82%60
Pstruh (syrový)2700

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 18077 kJ

Bílkoviny (g): 487, Tuky (g): 238, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 79, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1506 kJ

Bílkoviny (g): 40.6, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

2 lososoví pstruzi, celková váha necelé 3 kg, vyfiletovaní (vytahování kostí trvá 1 hod). Celkem 12 ks filetů, rozporcovat před pečením. Na 1 plech na pečicí papír se vejde 9 ks, zbytek se peče potom, lze použít stejný plech i papír. Filety poklást máslem, osolit a ocitrónovat. Pečení v Blansku na 180 st asi 15 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři