- Autor: sylvieMus
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 120 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Máslo | 5 |
Chřest | 80 |
Energetická hodnota celkem: 1542 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 12 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vepřovou panenku nasolenou , opepřenou opečem rychle z obou starn na oliv.oleji. V páře uvaříme zelený chřest. přidáme k masu dáme oříšek másla a prohřejeme
Komentáře je možné psát až po přihlášení.