- Autor: Lapka
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso přední průměr | 500 |
| Vepřové tučné průměr | 500 |
| Vejce celá průměr | 180 |
| Houska průměr | 100 |
| Cibule | 60 |
| Sádlo vepřové škvařené | 20 |
| Oleje (všechny druhy) | 160 |
| Sůl | 2 |
Dochucovadla:
jen sůl
Energetická hodnota celkem: 23699 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 514,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 177,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2370 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 51.4, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






