- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pernerka špaldová hladká mouka | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 300 |
| Vejce celé (syrové) | 20 |
| Droždí sušené | 8 |
| Jihočeské máslo 82% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 9183 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 365,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1148 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 45.6, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






