- Autor: errka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Žampiony | 250 | 
| Špenát | 250 | 
| Lučina | 200 | 
| Těstoviny (v suchém stavu) | 200 | 
| Olej olivový | 3 | 
Dochucovadla:
Česnek, pepř
Energetická hodnota celkem: 6176 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 54, 
                                                        Tuky (g): 68, 
                                                        Sacharidy (g): 165,
                                                        SAFA (g): 42,
                                                        Cukry (g): 18,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3088 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 82.5, SAFA (g): 21, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvařit těstoviny. V pánvi opéct česnek. Poté přidat žampiony nakrájené na plátky, osolit a opepřit. Až žampiony změknou, přidat špenát a těstoviny. Přidat lučinu a případně zředit vodou z těstovin. Pokapat citrónem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









