- Autor: luciikk
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 200 |
Mleté maso na sekanou | 600 |
Celer - bulva | 180 |
Mrkev | 280 |
Cibule | 230 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Těstoviny vařené - průměr | 1050 |
Energetická hodnota celkem: 17300 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 203,
Sacharidy (g): 407,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ
Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 40.7, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.