- Autor: fefeslovak
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 260 |
Rajčata | 850 |
Paprika bílá | 400 |
Hovězí maso přední průměr | 600 |
Energetická hodnota celkem: 12563 kJ
Bílkoviny (g): 234,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1256 kJ
Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli s trochou česneku, pak přidáme sladkou papriku a po chvíli restování přidáme maso, které důkladně osmahneme. Přidáme drcený kmín a dusíme do poloměka, poté přidáme pokrájené rajčata a bilou papriku. Vše vaříme tak dlouho až je maso měké a zelenina rozvařená (zelenina slouží jako zahušťovadlo), Pak dle chutí dosolime a ochutíme mletým pepřem dle zvyku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.