TOPlist
Sledujte nás:

hov. perkelt

Zpět
  • Autor: fefeslovak
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12563 kJ

Bílkoviny (g): 234, Tuky (g): 200, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 83, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1256 kJ

Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli s trochou česneku, pak přidáme sladkou papriku a po chvíli restování přidáme maso, které důkladně osmahneme. Přidáme drcený kmín a dusíme do poloměka, poté přidáme pokrájené rajčata a bilou papriku. Vše vaříme tak dlouho až je maso měké a zelenina rozvařená (zelenina slouží jako zahušťovadlo), Pak dle chutí dosolime a ochutíme mletým pepřem dle zvyku

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři