- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lotus karamelové sušenky | 250 |
Máslo čerstvé | 180 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Smetana zakysaná 12% | 200 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Limetky | 40 |
Energetická hodnota celkem: 17282 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 253,
Sacharidy (g): 361,
SAFA (g): 160,
Cukry (g): 268,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1728 kJ
Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 25.3, Sacharidy (g): 36.1, SAFA (g): 16, Cukry (g): 26.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Nadrcene susenky smichat s rozpustenym maslem, napechovat do vymazane formy, tu dat zatim do lednice. Tvaroh smichat s cukrem, limetkovou stavou a kurou a mozno i s vanilkou, potom postupne vslehavat zakysanou smetanu a vejce. Pote nalit na korpus, nechat par minut stat. Do trouby zahrate na 160 na cca 25-30min (nenechavat uplne do ztuhnuti, tesne pred). Nechat trochu vychladnout, kazdy dil ozdobit platkem limetky a listeckem maty. Zakryt alobalem a do lednice do druheho dne.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.