- Autor: 6vranka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tavený sýr 30 - 60% průměr | 35 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Cibule | 74 |
| Tuk krůtí | 27 |
| Mouka pšeničná hladká | 50 |
| Voda | 300 |
Energetická hodnota celkem: 2585 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1293 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






