- Autor: Maugin
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí zadní dušené | 420 |
Špek | 60 |
Klobása moravská | 100 |
Voda | 500 |
Vývar hovězí (Vitana) | 28 |
Energetická hodnota celkem: 5181 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.