TOPlist
Sledujte nás:

Boloňské ragú - pomalu pečené

Zpět
  • Autor: HotMilk
  • Doba přípravy (min.): 250
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 17528 kJ

Bílkoviny (g): 226, Tuky (g): 241, Sacharidy (g): 259, SAFA (g): 107, Cukry (g): 162, Vláknina (g): 42, Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 20.1, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Vyškvařit slaninu, opéct cibuli. Přidat maso a opéct, následně zbytek zeleniny. Péct v troubě při 150°C (popř. nižší) několik hodin (3-8).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři