- Autor: Kucirkova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí průměr | 800 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Olivy černé sterilované (Bonduelle) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 11986 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 233,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2997 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 58.3, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 20.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.