TOPlist
Sledujte nás:

Dušené vepřové maso v mrkvi

Zpět
  • Autor: ŠárkaH
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec (syrová)500
Mrkev800
Cibule200
Olej slunečnicový20

Dochucovadla:

sůl ,pepř, červená paprika mletá

Energetická hodnota celkem: 5862 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 25, Cukry (g): 48, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ

Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři