- Autor: Brusina
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Vepřová plec (syrová) | 280 |
Sůl | 2 |
Jihočeská Niva 50% | 110 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Brokolice | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4173 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2087 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 30.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 17, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.