- Autor: Kaira
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 50 |
| Cibule | 200 |
| Kukuřice (Bonduelle) | 285 |
| Hrášek zelený sterilovaný | 265 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
| Rýže Arborio (v suchém stavu) | 350 |
| Gran Moravia | 30 |
| Smetana na vaření 12% | 150 |
Energetická hodnota celkem: 11601 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 394,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 86,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1450 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 49.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






