- Autor: ivana.cirmanova
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
https://www.toprecepty.cz/recept/1906-pampeliskovy-med/ Květů bylo asi 600, 4 citróny, cukru míň (asi 300 g, musí se ochutnat). Zavařit v troubě jako passatu. Velký hrnec. 3 zavařovačky 0,7 l a troška do malé. Lze přidat pomeranč, meduňku, mátu, klidně víc.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.