- Autor: Ofelia
- Doba přípravy (min.): 7
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ředkvičky | 218 |
Pilos Cottage Cheese | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 3 |
Cibulka jarní | 26 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Kleopatra Ementál 13% tuku | 50 |
Dochucovadla:
soľ čierne mleté korenie
Energetická hodnota celkem: 2271 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1136 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
V mise zmiešame cottage, nastrúhaný syr Kleopatra a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľku, na hrubom strúhadle nastrúhanú viazaničku reďkovky a uvarené vajíčka. Trochu odoberieme bokom na ozdobenie. Osolíme, okoreníme. Zmiešame. Dáme na celozrnné čerstvé pečivo, vrch ozdobíme kúskami cibuľky, vajíčka a reďkovky. Môžeme aj zabaliť do wrapu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.