TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Reďkovková nátierka s cottage

Zpět
  • Autor: Ofelia
  • Doba přípravy (min.): 7
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ čierne mleté korenie

Energetická hodnota celkem: 2271 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 12, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1136 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

V mise zmiešame cottage, nastrúhaný syr Kleopatra a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľku, na hrubom strúhadle nastrúhanú viazaničku reďkovky a uvarené vajíčka. Trochu odoberieme bokom na ozdobenie. Osolíme, okoreníme. Zmiešame. Dáme na celozrnné čerstvé pečivo, vrch ozdobíme kúskami cibuľky, vajíčka a reďkovky. Môžeme aj zabaliť do wrapu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři