- Autor: PetraAmbrosova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 6.00
z vepřové konzervy
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže vařená bílá průměr | 400 |
| Vepřové tučné průměr | 300 |
| Sádlo vepřové škvařené | 70 |
| Hrášek mražený | 250 |
| Cibule | 50 |
Dochucovadla:
d
Energetická hodnota celkem: 11700 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 205,
Sacharidy (g): 160,
SAFA (g): 96,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1950 kJ
Bílkoviny (g): 11.7, Tuky (g): 34.2, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 16, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
d
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







