TOPlist
Sledujte nás:

Lasagně zapečené s mletým masem

Zpět
  • Autor: majkl1
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Porce: 1.00

autor:Málková Iva, Štochlová Jaroslava: Hubneme s rozumem tvořivě recept č.106 oběd

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 2009 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 9, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso umeleme (můžeme také koupit maso již umleté, pak ale nemáme jistotu, jestli je skutečně libové). Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do pekáčku rozložíme masovou směs a plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři