- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pažitka | 5 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Rajčata | 50 |
| Okurka salátová | 100 |
| Brambory zimní | 150 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Mouka pšeničná hladká | 5 |
| Játra vepřová | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1487 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky, mouku smícháme se solí a pepřem a játra obalíme. Na rozehřátém oleji opečeme játra z obou stran. Jako přílohu podáváme vařené brambory posypané pažitkou a obložené na dílky pokrájenou zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






