TOPlist
Sledujte nás:

znojemská hovězí pečeně

Zpět
  • Autor: no.65
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

3 zrnka pepře, 2 zrnka nového koření, sůl

Energetická hodnota celkem: 6029 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 28, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1005 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

maso osolíme, vložíme na zeleninu a cibuli, osmahnutou na tuku. opečeme po všech stranách, podlijeme a přidáme koření. Pečeme v troube pod pokličkou. Šťávu zahustíme chlebem, povaříme, přepasírujeme a přidáme nakrájenou okurku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři