- Autor: no.65
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb konzumní kmínový | 20 |
Okurky sterilované | 150 |
Petržel - kořen | 100 |
Mrkev | 100 |
Cibule | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Hovězí roštěná průměr | 600 |
Dochucovadla:
3 zrnka pepře, 2 zrnka nového koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 6029 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1005 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
maso osolíme, vložíme na zeleninu a cibuli, osmahnutou na tuku. opečeme po všech stranách, podlijeme a přidáme koření. Pečeme v troube pod pokličkou. Šťávu zahustíme chlebem, povaříme, přepasírujeme a přidáme nakrájenou okurku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.