- Autor: simmi
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrášek sterilovaný průměr | 400 |
Rajský protlak | 24 |
Paprika červená | 56 |
Cibule | 70 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
Vepřová plec | 100 |
Vepřová kýta | 100 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 350 |
Dochucovadla:
vše osmahnout (i rýži), zalít vývarem (vodou) + nálevem z hrášku a dát do trouby pod pokličku
Energetická hodnota celkem: 8386 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 325,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1398 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 54.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.