TOPlist
Sledujte nás:

srbské rizoto (porce cca 270 g)

Zpět
  • Autor: simmi
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

vše osmahnout (i rýži), zalít vývarem (vodou) + nálevem z hrášku a dát do trouby pod pokličku

Energetická hodnota celkem: 8386 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 325, SAFA (g): 12, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1398 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 54.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři