TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květák s bryndzou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 4615 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 48, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1154 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 12, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Květák uvaříme v osolené vodě "na skus" rozebereme ho na drobné růžičky a horký ho zakápneme máslem, promícháme s bryndzou , můžeme posypat pár kostičkami opražené slaniny. Přisolíme podle chuti a můžeme podávat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři