- Autor: jitulaa
- Porce: 1.00
60g filé,60g maso kuřecí,10g cibule,10g zeleniny(mrkev,hrášek),5g celer,5g petržel,2g olej,1g citróny,25g strouhanka,20g mléko,sůl,pepř,majoránka
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 60 |
Kuřecí prsa | 60 |
Cibule | 10 |
Mrkev | 5 |
Hrášek | 5 |
Celer - bulva | 5 |
Petržel - nať | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 2 |
Citrony | 1 |
Strouhanka | 25 |
Mléko odstředěné průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 984 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí maso,filé a cibuli pomeleme,přidáme zeleninu,vlažné mléko,strouhanku a koření.Vypracujeme hmotu ze které tvoříme šišku,nebo karbenátky.Vložíme do vymazanáho pekáče a upečeme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.