TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sojové kostky s rýží

Zpět
  • Autor: yfca5
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka, sůl, pepř, masox.

Energetická hodnota celkem: 1512 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Sojové maso povaříme ve vodě s masoxem, či pouze se sojovou omáčkou, či v masovém vývaru - vývar musí být hodně silný a dochucený aby soja do sebe mohla natáhnout chuť po převaření počkáme na vystydnutí a necháme do druhého dne uležet. Nudličky či kostky by měly být po uvaření měkké. Druhý den nudličky zcedíme a vymačkáme přebytečnou vodu a obalíme v solamylu (vývar z nudliček nevyléváme použijeme ho na omáčku). Pórek nakrájíme na kostičky a zlehka jako cibulku osmahneme na oleji potom přidáme sojové nudličky, a ty také opražíme nakonec přilijeme trošku vývaru, nelejeme hned všechen, postupně dle požadované hustoty, díky solamilu na nudličkách by nám měla šťáva hezky zhoustnout, dochutíme a podáváme s rýží.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři