- Autor: jilca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 400 |
Treska (syrová) | 400 |
Mrkev | 400 |
Cuketa | 300 |
Rajčata | 200 |
Parmezán 32% | 50 |
Vejce celé (syrové) | 200 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka, kmín, bazalka
Energetická hodnota celkem: 5890 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1473 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.