- Autor: svirjanka
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso míchané průměr (syrové, nesolené) | 400 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Eidam 45% | 10 |
Psyllium průměr | 2.5 |
Cibule | 40 |
Česnek | 10 |
Koření průměr (bez soli) | 5 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
korenie na fasirky
Energetická hodnota celkem: 7080 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 160,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 72,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1770 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 18, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
zmiesat dokopy, nechat postat, upiect v zakrytom hrnci 50 minut pri teplote 220 stupnov Celzia
Komentáře je možné psát až po přihlášení.